От Варна съм.един колега ми каза за въпросния сервиз в който ще ходя.майстора се казва Иво и бил най-добрия на алфите.това ме навежда на мисълта,че ще бъде същият,който ми каза и ти
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Темпомата алфа 147
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Galin Qnakiev Покажи съобщениеОт Варна съм.един колега ми каза за въпросния сервиз в който ще ходя.майстора се казва Иво и бил най-добрия на алфите.това ме навежда на мисълта,че ще бъде същият,който ми каза и ти
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеЗначи си на правилното място. Поздрави го от Цецо, от София
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеДа не го набият?
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеЗвънни на този Коко 0877777027 да ти прати. Поздрави го от менAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Тъкмо да се пихваля....и проблема пак е на лице.отново имам този проблем и пак щр я закачаме да видим какво ще покаже.само нз защо на ботд компа не ми показва грешкаLast edited by Galin Qnakiev; d.m.y г., 09:38.
Comment
-
Малко отклонение от темата,ама някой знае ли от къде аср взима информация?Last edited by Galin Qnakiev; d.m.y г., 11:05.
Comment
-
Първоначално публикувано от Galin Qnakiev Покажи съобщениеМалко отклонение от темата,ама някой знае ли от къде аср взима информация?Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Galin Qnakiev Покажи съобщениеТъкмо да се пихваля....и проблема пак е на лице.отново имам този проблем и пак щр я закачаме да видим какво ще покаже.само нз защо на ботд компа не ми показва грешка
Comment
Comment